Panther Sales Tournament 2021

October 12-14

Agenda

All times listed are Eastern Time Zone

12
Wednesday

 

Virtual Career Fair

*Competitors: please attend the career fair before and after your pitch
*Sponsors: room opens for set up 3:00-4:00

4:00PM-6:00PM (EST)

 


Panther Pitch Competition
Virtual Elevator Pitch

*Competitors: sign into your assigned zoom session 15 minutes prior to as

signed time and remain in waiting room

*Judges: sign in by 4:45 PM in RB 307B

5:00PM-6:30PM (EST)

Welcome Dinner
CBC 232 Corridor
For all participants.
6:30 PM-7:30 PM

 

13
Thursday

Welcome Breakfast
CBC 232
Keynote Speaker: PST Product Sponsor
*All participants: The room opens at 9:00 AM
9:30 AM - 10:00 AM
 


English Round 1 Role Plays (15-minute)
Meet in CBC 232
*Competitors: be in RB 307 15 minutes prior to your assigned time slot
*Judges: sign in by 10:00 AM in CBC 232

Round 1 English results will be announced by 2 PM
10:15 AM-12:45 PM
 


Lunch Break
CBC 232
12:45 PM-2:00 PM


Spanish Round 1 Role Plays (15-minute)
Meet in CBC 232
*Competitors: be in RB 307 15 minutes prior to your assigned time slot
*Judges: sign in by 1:45 PM in CBC 232

Round 1 Spanish results will be announced by 7 PM
2:00 PM-4:00 PM

English Round 2 Role Plays (15-minute)
Meet in CBC 232
*Competitors: be in RB 307 15 minutes prior to your assigned time slot
*Judges: sign on by 3:45

Round 2 English results will be announced by 7 PM
4:30 PM-6:00 PM
 


PST Social & Dinner
CBC 232
6:00 PM-7:30 PM

 

14
Friday

Welcome Breakfast

CBC 232

*All participants: The room opens at 9:00 AM

10:00 AM - 10:30 AM


 

Spanish Round 2 Role Plays (15-minute)

Meet in CBC 232

*Competitors: be in RB 307 15 minutes prior to your assigned time slot

*Judges: sign in by 10:15 AM in CBC 232

Round 2 Spanish results will be announced by 1 PM

10:30 AM-12:00 PM

 

Lunch Break

CBC 232

12:00 PM-1:00 PM

English Final Round Role Play (15-minute)

Meet in CBC 232

*Competitors: be in RB 307 15 minutes prior to your assigned time slot

*Judges: sign in by 12:45 PM in CBC 232

1:00 PM-3:00 PM

Spanish Final Round Role Play (15-minute)

Meet in CBC 232

*Competitors: be in RB 307 15 minutes prior to your assigned time slot
*Judges: sign in by 3:00 PM in CBC 232

3:15 PM-4:45 PM

 

Workshop & Break

Location TBA (CBC)

5:00 PM -6:00 PM

 

Awards Ceremony and Dinner

CBC 232

Keynote Speaker: PST Product Sponsor

*All participants: Dinner will be served at 6:00 PM; awards at 6:45 PM

6:00 PM-7:30 PM